Satakiloiset siskot Tammy onnistui laihduttamisessa – näin perhe reagoi muutokseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot -sarja seuraa sairaalloisen lihavien sisarusten kamppailua ylipainoa vastaan. Sarjan edellisellä tuotantokaudella nähtiin, kuinka Tammy Slaton kamppaili huomattavan ylipainonsa kanssa. Hänelle ei ole herunut lupaa lihavuusleikkaukseen, koska paino ei ole lähtenyt laskuun suunnitelmien mukaan.

Nyt Yhdysvalloissa esitettävällä tuotantokaudella nähdään, kuinka Tammyn matka hoikempaan ulkomuotoon on kulkenut. Nainen onnistui laihduttamisessa viimeinkin ja sai luvan lihavuusleikkaukseen karistettuaan

– Minun oli saatava paino vähintään 250 kiloon, jotta pääsisin lihavuusleikkaukseen. Vihaan vaa’alle astumista. Suurin pelkoni on se, että olen lihonut. En halua tuottaa pettymystä perheelleni tai itselleni, Tammy kertoo kameralle.

Hän painoi vaa’alle astuttuaan 242,5 kiloa. Toisin sanoen Tammy onnistui karistamaan kiloja enemmän kuin oli vaatimuksena. Tämä lyö hänen perheensä ällikältä ja he eivät lakkaa kehumasta tai hehkuttamasta Tammyn onnistumista. Hän on viettänyt pitkän jakson kuntoutusklinikalla ja painoi sinne mennessään 325 kiloa.

– Olen todella innoissani. Olen ylpeä itsestäni. Tunnen kaikkia tunteita samaan aikaan. Kaikki kyseenalaistivat minut, mutta todistin heidän olleen väärässä, Tammy hehkuttaa.

Yhdysvaltojen Kentuckysta kotoisin olevat Amy ja Tammy Slaton ovat kolmekymppiset siskokset, jotka nousivat televisiotähdiksi Youtube-kanavansa kautta. Siskosten yhteispaino oli sarjan alkaessa yli 450 kiloa. Amy onnistui laihduttamisessa ja hän pääsi lihavuusleikkaukseen. Tammylla on ollut enemmän ongelmia, mutta tuorein tuotantokausi näyttää suuren muutoksen myös hänen kohdallaan.