Leonardo DiCaprio haluaa viimein vanhemman naisen – kyllästyi olemaan vitsailun kohteena

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oscar-voittaja Leonardo DiCaprio on kyllästynyt olemaan pilkan kohteena nuoren naismakunsa vuoksi. Miehen vierellä nähdyt kaunokaiset ovat olleet usein jopa puolet DiCapriota nuorempia. Nyt hän etsii itselleen kypsempää seuraa.

Näyttelijä nähtiin aiemmin tässä kuussa 19-vuotiaan israelilaisen mallin Eden Polanin kanssa. Hän erosi pitkäaikaisesta tyttöystävästään Camila Morronesta tämän täytettyä 25. Itseasiassa Leonardo DiCaprio ei ole koskaan seurustellut yli 25-vuotiaiden naisten kanssa vakavalla otteella.

– Leo on tällä hetkellä erittäin sinkku, eikä hän ole kiinnostunut juoruista, jotka viittaavat siihen, että hän etsii itselleen vain hyvin nuoria naisia. Hän etsii jotain kypsempää parisuhdeosastolta, sisäpiiristä kerrotaan DailyMailille.

– Leo haluaa jotain sellaista, mitä hänellä oli Camilan kanssa. Hän kaipaa jotain todellista.

Leonardo DiCaprion deittailua on seurattu otsikoissa siitä lähtien, kun mies näytteli Titanic-elokuvassa. Hän tapaili silloin 18-vuotiasta supermalli Gisele Bündcheniä ollessaan itse 24-vuotias. Heidän suhteensa kesti viisi vuotta ennen kuin he erosivat vuonna 2004. Vuotta myöhemmin DiCaprio alkoi seurustella malli Bar Rafaelin kanssa, kun tämä oli 20-vuotias. Heidän suhteensa kesti jälleen viisi vuotta ennen kuin he erosivat – ja Bar täytti 25 vuotta. Vuonna 2011 hän seurusteli näyttelijä Blake Livelyn kanssa, kun tämä oli 23-vuotias. Sen jälkeen hän tapasi 22-vuotiaan malli Erin Heathertonin, jonka kanssa suhde kesti muutaman kuukauden.

Sitten hän siirtyi saksalaiseen malliin Toni Garrniin tämän ollessa 22-vuotias. He erosivat vuonna 2014, kun Toni oli 24-vuotias. Vuonna 2015 hän meni yhteen näyttelijä Kelly Rohrbachin kanssa, joka oli tuolloin 25-vuotias. Valitettavasti he erosivat, ennen kuin Kelly täytti 26 vuotta. Hänen vuonna 2016 alkanut romanssinsa näyttelijä Nina Agdalin kanssa päättyi kaksi vuotta myöhemmin, kun hän oli 25-vuotias, ja sitten Leo alkoi seurustella Camilan kanssa. Pari erosi viime kesänä kuukausi sen jälkeen, kun Camila täytti 25 vuotta.

Sitten hän tapaili hetken malli Gigi Hadidin kanssa, joka onkin vanhin Leon seuralainen, 27-vuotias. Mies palasi kuitenkin nuorempien naisten pariin, kun hänet yhdistettiin näyttelijä Lorenzo Lamasin tyttäreen Victoriaan, joka oli tapailun aikaan 25-vuotias.