Suosikkiyhtyeiden kilpailu ohi? Rolling Stones yhdisti voimansa Beatles-tähden kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Beatles ja The Rolling Stones nousivat tähteyteen samoihin aikoihin, ja yhtyeiden välillä on väitetty olleen suoranaista kilpailua. Nyt kahden brittiläisen rockin legendayhtyeen jäsenet ovat yhdistäneet voimansa.

Beatlesin Paul McCartneyn on paljastettu olevan mukana Rolling Stonesin uudella albumilla. Huhut vahvisti CNN-uutismedialle Rolling Stonesin edustaja. 80-vuotias McCartney soittaa bassoa yhdellä Rolling Stonesin tulevalla kappaleella.

Aikaisempien huhujen mukaan Rolling Stonesin uudella levyllä olisi mukana myös toinen Beatlesin elossa oleva jäsen, Ringo Starr. Rolling Stonesin edustaja on kuitenkin kiistänyt kyseisen huhun.

Rolling Stones ja Beatles kuuluivat molemmat 1960-luvun suurimpiin yhtyeisiin. Yhtyeiden jäsenet ovat myöhemmin kommentoineet median paisutelleen huhuja kilpailusta bändien välillä. Beatles hajosi vuonna 1970, kun taas Rolling Stones kiertää yhä maailman esiintymislavoja.