Turtlesit palaavat valkokankaalle – traileri lupaa todellista mutanttimayhemia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat palaavat tänä vuonna valkokankaalle, tällä kertaa animaation voimin. Luvassa on Seth Rogenin tuottama Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem -elokuva. Suuntaa animaation tyyliin on haettu suositusta Spider-Man: Kohti Hämähäkkiversumia -elokuvasta.

Uudessa elokuvassa teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat ovat jo sankareiden maineessa New Yorkin asukkaiden keskuudessa. Kilpikonnat kohtaavat uuden ongelman irti päässeen mutanttiarmeijan aiheuttaessa kaaosta kaupungissa. Esimakua elokuvasta saadaan sen tuoreessa trailerissa.

Animaatioelokuvan ääninäyttelijöinä kuullaan lukuisia tunnettuja nimiä. Mukana ovat muun muassa Jackie Chan, John Cena, Seth Rogen, Paul Rudd, Ice Cube, Rose Byrne, Post Malone ja Giancarlo Esposito. Jeff Rowen ohjaama elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 4. elokuuta 2023.