Seiska: Mika Salon onni rakkaudessa loppui lyhyeen – vikitteli varattua naista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme alle kuukausi sitten, kuinka entinen F1-kuski Mika Salo vietti unelmalomaa Aasiassa kihlattunsa Annica Lindblomin kanssa. Viime viikonloppuna Mika Salo hehkutti pariskunnan olleen jo kaksi vuotta yhdessä, mutta julkaisu poistui nopeasti netistä. Seiska-lehti on onkinut syyn tietoonsa.

– En voinut uskoa silmiäni, kun näin Mikan vuosipäiväjutun Instagramissa. Vain paria viikkoa aiemmin hän oli lähettänyt minulle härskejä viestejä ja sanonut olevansa sinkku!, kertoo Mika Salon viestittelyn kohteena ollut lähihoitaja Seiskalle.

Annica Lindblom päätti suhteen tähän. Mika Salo oli ehdotellut lähihoitajalle kahdenkeskisiä tapaamisia. Seiskan mukaan nainen on varattu ja mies on Salon vanha kaveri. Vasta kuukausi sitten Salo leikitteli julkisesti ajatuksella, että tekisi Lindblomista vaimonsa.

Mika Salo tuli suomalaisille tutuksi vuonna 1994 Lotuksen tallista F1-sarjassa. Hänen uransa päättyi yli 20 vuotta sitten, mutta mies ehti ajaa myös Tyrrellin, Arrowsin, BARin, Ferrarin, Sauberin ja Toyotan autojen ratin takana. Hänellä on edellisestä liitostaan Noriko Salon kanssa kaksi lasta. Pariskunta haki virallisesti avioeroa vasta vuosi sitten.