Podcastin teko keskeytyi rajusti – auto törmäsi ikkunaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viraalina levinnyt video antaa äärimmäisen esimerkin sille, miksi podcastien tekeminen kannattaa hoitaa studioympäristön suojassa. Videolla nauhoitussessio häiriintyy tavanomaista rajummalla tavalla autokolarin vuoksi. Tilanteen vaarallisuudesta huolimatta osapuolet välttyivät vakavilta vammoilta.

Nathan Reeves ja Alexsey Reyes olivat nauhoittamassa podcastinsa viidettä jaksoa Texasin Houstonissa sijaitsevassa kahvilassa. Kesken nauhoitusten auto törmää kahvilan ikkunaan aivan heidän takanaan. Onnettomuus tuli arvatenkin suurena shokkina juontajille.

– Täällä on yhtäkkiä niin hiljaista, Reeves kommentoi vain hetkeä ennen onnettomuutta.

Reeves kertoi myöhemmin Jalopnik-sivustolle katumaasturin ajaneen ilmeisesti punaisia päin. Ajoneuvo oli tämän jälkeen törmännyt toiseen autoon ja kiitänyt sen seurauksena kahvilan ulkoseinää päin. Podcastin juontajat selvisivät onnettomuudesta lievin vammoin.