Gwyneth Paltrow paljasti ruokavalionsa – ihmiset tyrmistyivät

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oscar-palkittu näyttelijä Gwyneth Paltrow on tullut tunnetuksi monista elokuvista mittavan uransa aikana. Nainen on myös hyvinvointialan yrittäjä ja kirjailija. Nyt 50-vuotias nainen on saanut ihmiset ihmettelemään suu auki naisen hyvinvointirutiineja kun tähti paljasti haastattelussa mitä hän syö päivän aikana.

Sosiaalisessa mediassa on lähtenyt leviämään Gwyneth Paltrown haastattelusta video, johon etenkin TikTokissa ihmiset ovat ottaneet kantaa. Dear Media -kanavan julkaisemassa haastattelussa Paltrow kertoo syövänsä todella varhain kevyen illallisen, jonka jälkeen hän ei syö enää iltapalaa eikä mitään muutakaan.

– Noudatan pätkäpaastoa. Aamupäivällä juon vain kahvia tai jotain muuta, joka ei nosta verensokeriani, Paltrow selventää.

Lounaaksi nainen kertoo suosivansa keittoja, mutta täsmentää heti perään, että juo lähinnä luulientä. Luuliemessä on paljon ravinteita, mutta se ei ole kokonainen ateria eikä siinä ole syötävää vaan se on myös pelkkää nestettä. Illalliseksi nainen kertoo syövänsä lähinnä kasviksia.

Haastattelun julkaisua on kritisoitu etenkin siksi, että monien mielestä Paltrow kertoo haastattelussa miten hän nälkiinnyttää itseään. Kommentoijat ovat olleet pöyristyneitä siitä, että 50-vuotias hyvinvointialan yrittäjä kertoo avoimesti, että hän ei syö juuri mitään. Monien mielestä haastatteluvideon julkaisija on myös mennyt vikaan, koska video voi vaikuttaa negatiivisesti nuorten mieleen ja auttaa ihannoimaan ja normalisoimaan syömishäiriöitä.

Vanhemmat TikTokin käyttäjät ovat halunneet tuoda asiaan myös hieman toisenlaisen näkökulman. Heidän mukaansa Paltrow kärsii menopaussin oireista, jotka vaikuttavat aineenvaihduntaan ja keräävät painoa. Sen vuoksi Paltrow luultavasti taistelee entistä kovemmin hänen kehonsa ikääntymisen merkkejä vastaan ja yrittää kaikin tavoin pitää kiinni hoikasta vartalostaan.

@dearmedia #gwynethpaltrow shares her daily wellness routine on The Art Of Being Well, listen now 🎧 #wellnessroutine #healthandwellness #healthylifestyle #routines #goop #podcastclips ♬ Aesthetic – Tollan Kim