Jessica Simpsonin tytär täytti 4 vuotta – äiti järjesti satumaiset juhlat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen laulaja, näyttelijä, lauluntekijä ja muotisuunnittelija Jessica Simpson on ollut viime aikoina uutisotsikoissa runsaan painonpudotuksensa vuoksi. Nainen laihdutti taannoin ylipainonsa pois, minkä jälkeen hän näyttää jatkaneen painonpudotusta.

Nyt tähti on jakanut omalla Instagram-kanavallaan kuvia hänen tyttärensä Birdie Mae Johnsonin satumaisista syntymäpäiväjuhlista. Jessica Simpsonin ja hänen aviomiehensä Eric Johnsonin tytär täytti neljä vuotta ja sai yksisarvisteemaiset juhlat upeine koristeluineen ja herkkuineen.

Jessica Simpson on julkaissut kuvia suloisesta päivänsankarista, jolla on kaunis violetti tyllihame yllään. Syntymäpäivillä oli herkullisen näköisten kuppikakkujen ja yksisarvisen malliin leivotun täytekakun lisäksi myös näyttävä makeisbuffet, jossa lapset saivat itse käydä hakemassa karkkeja pieniin pahvimukeihin, joissa niissäkin oli yksisarvisen kuva.