Vaimolta hulvaton vastaus miehen kysymykseen: ”Miksi et pukeutuisi kotonakin kivemmin?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä Tiffany Tynes julkaisi taannoin sosiaalisessa mediassa hauskan videon, joka hänen mukaansa kuvastaa elämää avioliitossa. ”Olet aina pahalla tuulella. Sinun pitäisi hymyillä enemmän”, aviomies on kysynyt naiselta. Tähän nainen vastasi videolla hymyilemällä todella leveästi samalla kun hän teki kotiaskareitaan.

Nyt Rachel-niminen perheenäiti on tehnyt viraalihitiksi levinneestä videosta oman hauskan versionsa. Videolla nainen vastaa miehen esittämään kysymykseen: ”Miksi et pukeutuisi kotonakin kivemmin?”. Videolla nähdään miten Rachel hymyilee leveästi täysissä juhlameikeissä, hiukset laitettuna ja iltapuku päällään samalla kun hän tiskaa, pyyhkii pölyjä ja lajittelee pyykkejä.

On täysin normaalia, että parisuhteen arjessa kumppanit eivät enää jaksa panostaa omaan ulkonäköönsä varsinkaan silloin, kun koko päivä vietetään vain kotona. Videolla otetaankin huvittavalla tavalla kantaa siihen miten naurettavalta se näyttäisikään, jos vaimo pyörisi asunnossa kotitöitä tehden näyttäen samalla siltä kuin hän olisi juhliin menossa.