Sanni muisteli levy-yhtiön kriisipalaveria: ”Sä voit pilata sun uran”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanni nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2013 ja on siitä lähtien ollut yksi suosituimmista suomalaisista naisartisteista. Sanni on julkaissut useita albumeita ja singlejä, ja nainen julkaisi juuri uuden koskettavan Haukilahden rantaan -nimisen kappaleen.

Tähti kävi Aki Linnanahteen haastattelussa, josta on julkaistu lyhyt videoleike TikTokiin. Videolla Sanni kertoo, kuinka ennen Mitähän vittua -kappaleen julkaisua levy-yhtiössä käytiin pieni kriisipalaveri. Moni naisen tiimistä oli sitä mieltä, että Sanni voi kappaleen rajulla sanoituksella pilata uransa.

Sanni kuitenkin luotti omaan intuitioonsa ja halusi ehdottomasti julkaista kappaleen, josta tulikin yksi naisen suurimmista hiteistä. ”Aika usein jos ollaan näin vakavissaan niin silloin tietää, että se osuu johonkin oikeeseen paikkaan”, Sanni pohti todeten, että hänen uransa ei mennyt kappaleen julkaisun vuoksi pilalle.

@akilinnanahde Tästäkin biisistä tuli hitti. Linkki jaksoon löytyy biosta. @Podimo_fi #akilinnanahdetalkshow #SANNI #ettämitähänvittua ♬ alkuperäinen ääni – Aki Linnanahde