Mariah Carey kertoi muotitalojen matkineen häntä: ”Minä keksin tämän farkkutyylin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Popdiiva Mariah Carey lukeutuu kaikkien aikojen kuuluisimpien naisartistien joukkoon. Tähti on uransa aikana saavuttanut listojen kärkisijan useasti ja hän on julkaissut monia menestyksekkäitä albumeita, kuten Emotions, Music Box ja Daydream. Nainen on etenkin tunnettu hänen upeasta äänestään ja laajasta äänialastaan, joka kattaa useamman oktaavin.

Maaliskuussa 54 vuotta täyttänyt Mariah Carey kommentoi nyt Vogue-lehden julkaisemalla TikTok-videolla farkkutyyliä, joka naisen päällä nuorempana nähtiin. Farkuista oli leikattu promokuvia ja musiikkivideota kuvatessa vyötärökaistale pois.

Mariah Carey ei pitänyt siitä miten farkkujen vyötärökaistale puristi mahaa, minkä vuoksi hän päätti leikata sen pois. Näin housuista tuli paljon mukavammat päällä. Tähti kertoi itse keksineensä tämän tyylin, jota moni muotitalokin myöhemmin matki, mutta kukaan ei antanut naiselle tämän farkkutyylin keksimisestä kunniaa.

@voguemagazine An iconic pair of jeans for an iconic birthday girl. Here, @mariahcarey reveals the story behind her legendary, low-rise, early 2000s-style jeans from her “Heartbreaker” music video on an episode of #VogueLifeinLooks ♬ original sound – Vogue