Hailey Bieber rohkeissa kuvissa – tämän kuumemmaksi huulikiiltomainos ei voi mennä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Hailey Bieber on tullut viime vuosien aikana monille tunnetuksi mallin töistään. Maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen hän nousi kuitenkin vuonna 2018 mennessään poptähti Justin Bieberin kanssa naimisiin. Tähti lanseerasi hetki sitten myös oman kosmetiikkabrändin.

Hailey Bieber on lanseerannut oman ihonhoitosarjansa, joka kantaa nimeä Rhode. Rhode-merkin alla on julkaistu jo kosteusvoiteita, seerumeita ja huulivoiteita. Nyt Hailey Bieber on esitellyt uudet mainoskuvat huulikiillolle, jonka nimi on Passionfruit Jelly.

Kuvat ovat niin seksiä tihkuvia, että naisen seuraajatkin ovat olleet niistä hämillään. Yhdessä kuvassa huulikiilto on lähellä tähden jalkoväliä biksujen alaosan narun alla. Yhdessä kuvassa huulikiiltopurkki on Hailey Bieberin hampaiden välissä ja viimeisessä otoksessa nähdään lähikuvassa miten mallikaunotar imeskelee passionhedelmän makuista mehujäätä.