Viisivuotias pääsi käsiksi äidin puhelimeen – tilasi tuhansien dollarien edestä mopoja ja kenkiä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tavaran tilaaminen kotiin on tehty niin helposti, että lapsetkin osaavat sen. Asia tuli kertaheitolla selväksi Yhdysvaltojen Massachusettsissa asuvalle äidille, jonka kodin ovelle ilmestyi yllättäviä paketteja Amazon-verkkokaupasta.

Jessica Nunes oli antanut älypuhelimensa viisivuotiaalle Nina-tyttärelleen automatkan ajaksi. Äiti luuli tytön pelanneen puhelimella, mutta huomasi myöhemmin tämän shoppailleen Amazonissa. Nina oli tilannut yhteensä 10 lasten motocross-pyörää, kymmenet naisten cowboy-saappaat ja lasten akkukäyttöisen Jeep-auton.

Ostettujen tuotteiden arvo oli yhteensä lähes 4 000 dollaria eli noin 3 600 euroa. Viisi motocross-pyörää ja Jeeppi ehtivät saapua perheen kotiovelle, mutta Nunes onnistui perumaan loput tilaukset. Nainen aikoo palauttaa tuotteet Amazoniin.

Nunesin mukaan Nina ei tilannut tuotteita vahingossa, sillä tytär oli haaveillut moottoriajoneuvoista jo pidemmän aikaa. Äiti kertoi Today-sivustolle Ninan nähneen moottoripyöräilevän nuoren ja olleen harmissaan kuullessaan olevansa liian nuori ajamaan sellaista. Äiti on sittemmin kertonut Ninalle, että tämä voi hyvällä käytöksellä ansaita varttuessaan oman moottoripyörän.