Snoop Dogg haluaa esiintyä kuningas Charlesin kruunajaisissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nähdäänkö hiphop-legenda Snoop Dogg esiintymässä Yhdistyneen kuningaskunnan kuningas Charlesin kruunajaisissa? Nähtäisiin, mikäli se olisi hänestä itsestään kiinni. Artisti on nimittäin ilmaissut halukkuutensa esiintymisestä The Sun -lehden haastattelussa.

– Olen valmis esiintymään kruunajaisissa. Tehkää siitä totta, Snoop Dogg totesi.

Snoop Doggilla ja Iso-Britannialla on ollut toisinaan monimutkainen suhde, mutta räppäri on ylistänyt viime vuonna edesmennyttä kuningatar Elisabetia. Taustalla on 1990-luvulla otsikoissa ollut kohu. Snoop Doggin Britannian kiertue sai paikallisessa lehdistössä vastustusta vuonna 1994, sillä häneen kohdistui tuolloin sittemmin hylätty murhasyyte.

– Kun minut yritettin potkia pois Englannista, kuningatar kommentoi lastenlastensa rakastavan Snoop Doggia. Hän totesi, etten ollut tehnyt mitään väärää Britanniassa. Niinpä hän antoi minulle luvan olla maassa, artisti paljasti The Guardian -lehdelle vuonna 2015.

– Kyseiset lapsenlapset varttuivat prinssi Williamiksi ja Harryksi. Minulla oli vaikutusta heihin, ja heillä oli vaikutusta isoäitiinsä, mikä auttoi minua pääsemään tähän kauniiseen maahan. He rakastavat musiikkiani, Snoop Dogg totesi.