New Yorkin täydelliset naiset -sarja loppuu – faneille kuitenkin hyviä uutisia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin täydelliset naiset on ollut monien vuosien ajan todella suosittu realitysarja, jota on seurattu ympäri maailman. Monien yllätykseksi Bravo julkaisi kuitenkin vuoden alussa tiedotteen, jonka mukaan sarjaa ei tulla enää jatkamaan. Myöhemmin kuitenkin paljastettiin, että sarjaa tullaan jatkamaan 14. tuotantokaudella täysin uusitun kokoonpanon voimin.

Uudessa kokoonpanossa nähdään Ubah Hassan, Jenna Lyons, Lizzy Savetsky, Sai de Silva, Jessel Taank sekä Brynn Whitfield. Bravo ei näytä pystyvän luovuttamaan vielä vanhankaan esiintyjäkastin kanssa vaan on halunnut tehdä alkuperäisten naisten kanssa Legacy-nimeä kantavan spinoffin sarjasta. Tämä idea kaatui kuitenkin sopimusneuvotteluihin, kun osa naisista pyysi liian suurta korvausta.

Nyt näyttää Page Six -sivuston mukaan siltä, että Legacy-idea supistetaan minisarjaksi, jossa kuvataan sarjaan mukaan lähteviä naisia yhden lomamatkan verran. Näillä näkymin minisarjassa tultaisiin näkemään ainakin Luann de Lesseps, Sonja Morgan, Kelly Bensimon ja Dorinda Medley.