Ellie Goulding tiukassa mekossa – ei ollut päästä portaita ylös

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tämän kevään uusin muotivirtaus näkyy täysin uutena siluettina, joka on merenneitomallinen hame. Merenneitomallisia juhlapukuja on totuttu näkemään punaisilla matoilla ja hääpuvuissa, mutta nyt esimerkiksi Kourtney Kardashian ja Ellie Goulding ovat näyttäneet mallia miten sama helman malli sopii hieman arkisempiinkin tilaisuuksiin.

Ellie Goulding julkaisi hänen TikTok-kanavallaan hauskan videon, jossa hän esittelee upeaa asuaan. Tähdellä on yllään ruudullinen tiukka pitkähelmainen hame, läpinäkyvä verkkopaita ja sen päälle puettu kauluspaita. Nainen esittelee videolla sitä miten asukuvien antama vaikutelma eroaa todellisuudesta.

Videolla laulajatähti aluksi poseeraa kauniissa asussaan. Sen jälkeen hän näyttää miten hän yrittää asussaan liikkua. Ellie Goulding yrittää kavuta ylös rappusia, mutta tiukassa hameessa se näyttää hyvin kömpelöltä ja on lähes mahdotonta.

@elliegoulding what I post vs. reality 😄 #higherthanheaven #newmusic ♬ Midnight Dreams – Ellie Goulding