Popkaunotar Tuuli kuumassa kuvassa – ihastuttaa rohkeudellaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkiskaunottarena tunnettu Tuuli oli taannoin mukana Selviytyjät-ohjelmassa Karibialla, jossa kilpailijoiden tuli selviytyä viikkojen ajan viidakossa. Tuuli on tullut monille tutuksi lähinnä sosiaalisesta mediasta, jossa hän julkaisee upeita poseerauksia. Tähti allekirjoitti hetki sitten myös levytyssopimuksen. Cheekinä tunnetun Jare Tiihosen luotsaaman Liiga Musicin kanssa.

Tuuli julkaisi juuri Onlyfans-nimisen singlensä, joka on menestynyt hyvin Spotifyssa Suomen Top 50-listalla. Nyt nainen julkaisi hänen Instagram-seuraajiensa iloksi sosiaaliseen mediaan myös näyttävän kuvaparin, jossa nainen poseeraa alusvaatteet yllään.

– Se saa ne kyylää ku onlyfans, Tuuli kirjoittaa kuvatekstissään ja siteeraa tuoreimman julkaisunsa lyriikoita.

Kuvassa tähdellä on yllään siniset alushousut ja lyhyt valkoinen toppi, joka paljastaa vatsan. Näyttävän tyylin kruunaa vielä bomber-takki ja mustat aurinkolasit. Tuuli on saanut paljon ylistäviä kommentteja, joissa todetaan tähden olevan todella upea.