Naisen ovelle on ilmestynyt yli 150 pullollista virvoitusjuomia – tilaaja mysteeri

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australian Sydneyssä asuvalle naisella ei ole pulaa virvoitusjuomista. Hänen ovelleen on ilmestynyt parin viikon aikana kymmeniä pulloja limonadia ja urheilujuomaa ruokalähettien toimittamana. Hän ei kuitenkaan ole itse tilannut niitä.

DoorDash-lähetit alkoivat toimittamaan muun muassa Coca Cola, Fanta ja Gatorade -pulloja Laura Raffertyn ovelle 22. huhtikuuta. Lähetysten saapuminen jatkui useiden päivien ajan, ja pulloja toimitettiin hänelle yli 150 kappaletta. Niiden alkuperä on mysteeri.

Erikoista koettelemusta Tiktokissa dokumentoineen Raffertyn mukaan hän oli yhteydessä DoorDashiin. Hänen kerrottiin saavan pitää juomat. Tilaajan henkilöllisyys ei ole tiedossa, sillä numero ei ole enää käytössä.

Rafferty epäili alkuun kyseessä olevan käytännön pila. 9News-uutissivuston mukaan juomia saapui kuitenkin hänen ovelleen satojen eurojen edestä, joten pilan tekijällä ei liene rahasta pulaa. Rafferty on sittemmin lahjoittanut osan juomista paikallisille hengenpelastajille.

@carismaraffs Ive had over 125 bottles of the same drink left at my door in 30 different deliveries .. #gaterade #powerade #sydney #delivery #story ♬ original sound – Carismaraffs