Marika Fingerroos juhli pakarat paljaana – estoton vappulook kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien kohujulkkis Marika Fingerroos on jättänyt pintajulkisuuden jo taakseen, mutta hänen elämäänsä voidaan seurata sosiaalisessa mediassa. Taannoin hän kertoi näkevänsä kovasti vaivaa kurviensa eteen ja kuntoilevansa ahkerasti.

Vappua Marika juhlisti näyttävästi poseeraamalla sängyllä pakarat paljaana pelkässä tekonahkabodyssä ja luonnollisesti kuohuviiniä lasissa. Lienee selvää, että tässä asussa käynnistyy helposti railakas juhlapäivä.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.