Harry Styles ei osallistunut Met Galaan – syynä erikoinen kolmiodraama

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Met Gala on New Yorkissa vuosittain järjestettävä vuoden tärkein ja näyttävin tapahtuma, jonne supertähdet kokoontuvat juhlimaan muotia. Moni janoaa kutsua kyseiseen gaalaan, mutta kaikki eivät kuitenkaan sellaista saa. Tänä vuonna muusikko Harry Styles sai kutsun, mutta päätti itse olla menemättä kyseiseen tapahtumaan.

Harry Styles jätti tänä vuonna gaalan välistä Daily Mail -sivuston mukaan siksi, että hänen entinen tyttöystävänsä ja nykyinen tyttöystävänsä aikoivat osallistua tapahtumaan. Mies ei halunnut osallistua kolmiodraamaan tai tuntea oloaan epämukavaksi, minkä vuoksi hän päätti olla yksinkertaisesti menemättä.

Miehen entinen tyttöystävä, näyttelijä ja tuottaja Olivia Wilde osallistui tapahtumaan ja sen jatkoille samoin kuin Harry Stylesin nykyinenkin tyttöystävä, malli Emily Ratajkowski. Naiset ovat aiemmin olleet ystäviä, mutta nyt heitä ei nähty juttelemassa toisilleen.