Jethro Rostedt poseerasi Meiju Suvaksen kanssa valokuvassa – vain toisen tunnistaa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Onnenpyörää aiemmin luotsannut turkulainen kiinteistömoguli ja ravintoloitsija Jethro Rostedt asuu Espanjassa, Fuengirolassa. Miehellä on oma kebabravintola, jossa vierailee myös runsaasti suomalaisia. Nyt Meiju Suvas on matkustanut Aurinkorannoille ja tavannut samalla Rostedtin.

Jethro Roosted pyysi ohikulkijaa ottamaan hänestä ja Suvaksen Meijusta yhteiskuvan. Hän antoi kännykkänsä paikalliselle miehelle. Lopputulos naurattaa netissä, sillä Jethrosta ei näy kuvassa kuin alavartalo. Mies on Meijua huomattavasti pidempi.

– Pyysin ohikulkevaa espanjalaista ottamaan kuvan ja jos mitään hänen puheestaan ymmärsin, oli meillä pituuseroa aivan liikaa, eikä esim. häävalssi meidän kesken tulisi olemaan helppoa, Rostedt kirjoitti Instagramiin.