Vicky Pattison iltaunnilla – someseuraajille silmänruokaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitysarja Jersey Shore sai Britanniassa kopion nimeltä Geordie Shore. Sarjan tähtenä tunnetuksi tullut Vicky Pattison on sarjan kuvaamisen jälkeen jäänyt kuuluisuuteen näyttävien somekuvien ja satunnaisten televisioesiintymisien kautta. Niin tälläkin kerralla.

Nyt Pattison on nautiskellut elämästään Borgo Egnazia -hotellissa, jossa hän on illan tullen suunnannut allasosastolle ottamaan pienen iltauinnin. Samalla hän vastasi jo ennakkoon seuraajien mahdollisiin kysymyksiin vatsaansa liittyen. Hän kertoo sen olevan muisto siitä, kun hän yritti ensikerran perustaa perhettä. Samaan aikaan toisessa päivityksessä Vicky nauttii näyttävästi Dubain auringosta.

Realitykaunotar Vicky Pattison kertoi taannoin, että hänellä on menossa elämäntapamuutos. Viime aikoina naisen julkaisut ovat kuitenkin keskittyneet lähinnä kehopositiivisuuteen ja hyvinvointiin laihtumisen tavoittelemisen sijaan. Kaunotar kertoi viimein hyväksyneensä sen miltä hän näyttää ja minkä kokoinen hän on. Samalla hän on positiivinen roolimalli monille naisille.