Alaston mies riehui kuntosalilla – raju välikohtaus videolle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kuntosalin hikinen päivä sai taannoin rajun käänteen Floridassa. Miamin UFC Gym -salilla riehui alaston mies, joka hyökkäsi kanssakuntoilijoiden kimppuun. Odottamaton välikohtaus tallentui viraalina levinneeksi videoksi.

Tilanne sai alkunsa nyrkkeilytunnilla olleen miehen riisuttua yhtäkkiä vaatteet päältään. Nyrkkeilysäkin sijaan hän alkoi lyömään muita ihmisiä. NBC-uutissivuston mukaan nyrkkeilyvalmentaja kertoi miehen käyttäytyneen oudosti jo ennen väkivallanpurkausta.

Kuntosalin työntekijät yrittivät rauhoitella riehujaa, mutta tämä taisteli vastaan. Lopulta salilla olleet valmentajat ottivat miehen kiinni ja hettivät hänet ulos. Mies jatkoi riehumistaan kadulla.

Riehuja ei totellut paikalle hälytettyjen poliisien käskyjä, ja lopulta häneen käytettiin etälamautinta. Poliisin mukaan mies tullaan lähettämään mielentilatutkimukseen. Hänen kuntosalijäsenyytensä on jo peruttu tapauksen jäljiltä.