Salarakas Raquel Leviss kirjautui hoitolaitokseen – ei kestänyt julkista paheksuntaa

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositussa Vanderpump Rules -sarjassa seurataan Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tunnetuksi tulleen Lisa Vanderpumpin ravintoloiden työntekijöitä ja heidän parisuhdekiemuroitaan. Viime viikkoina on uutisoitu paljon Tom Sandovalin ja Ariana Madixin erosta kun kävi ilmi, että 39-vuotiaalla Sandovalilla on ollut 37-vuotiaan Madixin selän takana salasuhde heidän yhteisen ystävänsä Raquel Levissin kanssa.

Raquel Leviss ja Tom Sandoval ovat käyneet yhdessä keskustelun siitä, että he ovat jatkaneet suhdettaan ystävien ja Ariana Madixin selän takana siksi, että heidän suhteensa on sen arvoista. Lopulta kun pettäminen tuli julkisuuteen, salasuhde ei kestänytkään painetta. Raquel Leviss a Tom Sandoval eivät aloittaneet oikeaa parisuhdetta vaan erosivat kokonaan.

Raquel Levissille yhteisten ystävien menettäminen ja julkinen paheksunta ovat olleet liikaa. Nainen on nyt kirjautunut vapaaehtoisesti sisään mielenterveyskuntoutukseen suunnattuun hoitolaitokseen, jonne Leviss suuntasi ET Online -sivuston mukaan suoraan Vanderpump Rules -päätösjakson kuvausten jälkeen.