Kyle Richards pelkää laihdutuslääkkeitä – tästä syystä ei sortuisi trendilääkkeeseen

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjassa esiintyvä Kyle Richards julkaisi itsestään taannoin näyttäviä kuvia, joissa hän esitteli nykyistä kuntoaan pelkissä alusvaatteissa. 54-vuotiaan tähden kommenttikenttään alkoi satelemaan spekulaatioita siitä onko hänkin käyttänyt Ozempicia saavuttaakseen hyvin rasvattoman kunnon.

Kyle Richards on kumonnut kaikki väitteet, joiden mukaan hän olisi käyttänyt laihduttamisen tukena diabeteksen hoitoon tarkoitettuja lääkkeitä. Nainen on joutunut kuitenkin moneen otteeseen toistelemaan sanojaan, koska häntä ei näytetä uskovan.

Nyt Kyle Richards on kertonut painavimman syyn siihen minkä vuoksi hän ei voisi koskaan ottaa Ozempic-nimistä diabeteslääkettä laihdutuksen tueksi. Nainen kärsii People-sivuston mukaan niin suuresta ahdistuksesta, että pelkästään siitä syystä hän ei voisi ikinä pistää itseensä lääkettä.

Kyle Richards on kertonut, että hän ei ole ikinä kokeillut Ozempicia eikä tule kokeilemaankaan, koska hän pelkäisi lääkettä ja sen sivuvaikutuksia kuollakseen. Realitytähti treenaa paljon ja on jatkuvasti kuntosalilla, minkä lisäksi hän pyrkii syömään terveellisesti.