Charly Jordan lemmenlomalla – kuumat kuvat someseuraajille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suureen suosioon viime vuosina noussut DJ-kaunotar Charly Jordan poseeraa nykyisin sosiaalisessa mediassa yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa uimapuvussa tai muuten vähäpukeisena.

Tällä kertaa keikkakuvat ovat saaneet vaihtua toisenlaisiin tunnelmiin, sillä Charly ja hänen poikaystävänsä ovat suunnanneet lemmenlomalle Neitsytsaarille Saint Thomasiin. Sieltä he ovat julkaisseet kuumia kuherruskuvia sosiaaliseen mediaan.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.