Supertähti Alan Walker teki uuden version Käärijän Cha cha chasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen Käärijä on viisumenestyksen myötä herättänyt laajamittaista huomiota myös ulkomailla. Nyt norjalainen DJ-tähti ja tuottaja Alan Walker on tehnyt oman versiosta vantaalaisartistin hitistä.

Alan Walker teki Käärijän Cha Cha Cha -kappaleesta remix-version. Artistin mukaan kappale julkaistaan lähiaikoina. Esimakua siitä saatiin kuitenkin kymmeniä tuhansia tykkäyksiä saaneella 30 sekunnin pituisella videolla, jonka Käärijä julkaisi Tiktok-tilillään.

Alan Walker tunnetaan erityisesti vuonna 2015 ilmestyneestä Faded-hitistä, joka on saanut Youtubessa miljardeja katselukertoja ja noussut hitiksi lukuisissa maissa. Hän on myös julkaissut remix-versioita muun muassa Aviciin, Miley Cyrusin ja Hans Zimmerin kappaleista. Alan Walker on yksi tänä vuonna Espoossa järjestettävän Weekend Festivalin pääesiintyjistä.

@paidatonriehuja Coming soon / Käärijä – Cha Cha Cha (Alan Walker Remix) @Alan Walker #käärijä #chachacha #alanwalker #alanwalkermusic #music ♬ Käärijä Cha Cha Cha Alan Walker Remix – Käärijä