Pikku Kakkoselta koskettava muistokirjoitus edesmenneelle Jaakko Loukkolalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen näyttelijä Jaakko Loukkola kuoli maanantaina 5. kesäkuuta. 35-vuotiaana menehtynyt Loukkola oli tuttu näky niin televisiosta kuin teatterinkin lavalta. Lisäksi hän toimi ohjaajana ja muusikkona.

Loukkola muistetaan erityisesti Pikku Kakkosen Seikkailukone-ohjelman Reppu-Heppuna. Pikku Kakkosen Facebook-tilillä julkaistiin tähden poismenon jälkeen koskettava muistokirjoitus. Loukkolaa kuvailtiin monipuoliseksi lastenkulttuurin tekijäksi.

– Jaakko toi persoonansa rakastettavaan Reppu-Heppu-hahmoon, joka tulee säilymään pitkään osana Pikku Kakkosta. Ihmisenä ja työkaverina Jaakko inspiroi muita sekä loi ympärilleen hyvää tuulta ja sydämellistä tunnelmaa. Kiitos Jaakko, jäämme kaipaamaan sinua, muistokirjoituksessa luki.

Pikku Kakkosen julkaisu keräsi lyhyen ajan sisällä tuhansia tykkäyksiä ja Loukkolaa kiittäviä kommentteja. Loukkola näytteli Pikku Kakkosen lisäksi muun sen spinoff-sarjassa Reppu-Heppu ja Botti. Hän oli myös Spotifyssä runsaasti kuunteluja saaneesta Köyhä laulaa -kappaleesta tunnetun J&J-musiikkiduon toinen jäsen.