Lapsi jäi jumiin pakettiautomaattiin Lahdessa – isä rikkoi lokeron vasaralla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lahdessa sijaitsevassa K-Supermarketissa todistettiin yllättävää välikohtausta. Lapsi jäi ansaan marketissa olevaan Postin pakettiautomaattiin. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Keskisuomalainen.

Tilanne sai alkunsa kaupassa asioineen perheen livahdettua automaatin lokeroon leikkiessään sisarustensa kanssa. Lokeron luukku meni kiinni lapsen perästä, eikä hän saanut sitä enää auki. Lapsen äiti soitti hätänumeroon, josta kehotettiin rauhoittelemaan itkevää lasta.

Lokeroa ei ollut mahdollista avata ilman koodia tai avainta, eikä palokunnan yksikkä näkynyt. Lopulta lapsen isä alkoi hajottamaan lokeroa sivullisen paikalle tuomalla vasaralla. Lokeroon saatiin noin kymmenen minuutin jälkeen sopivan kokoinen aukko, ja lapsi saatiin turvaan.

Kyseessä ei ole ensimmäinen vastaava tapaus Suomessa. Lapsia on jouduttu pelastamaan lukkiutuneista pakettiautomaattien lokeroista viime vuosina myös Jyväskylässä ja Vaasassa.