Ireland Baldwin yritti poistua Instagramista – yksi julkaisu syynä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Baldwinin julkkisperheen ensimmäinen lapsi Ireland Baldwinin asuu Yhdysvaltojen Oregonissa yhdessä poikaystävänsä, RAC-muusikko André Allen Anjosin ja kuuden koiran kanssa. Pariskunta ilmoitti hetki sitten saaneensa perheenlisäystä.

Ireland Baldwin synnytti hänen ja André Allen Anjosin ensimmäisen yhteisen lapsen, tyttövauvan, jolle annettiin heti syntymässä nimeksi Holland. Nyt 27-vuotias tuore äiti julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa nainen pilkkoi sipulia ja piteli samalla nukkuvaa vauvaa kantoliinassa sylissään. Video sai aikaan paljon vihakommentteja.

Videolla Ireland Baldwin laittaa ruokaa ja ottaa samalla siemauksen valkoviiniä. Tämä sai aikaan niin paljon arvostelevia ja vihaisia kommentteja, että Baldwin päätti poistaa koko Instagram-kanavansa. Hän yritti tehdä sen, mutta kävi ilmi, että hän ei pystynyt. Naisen tuli lähettää tilin poistamispyyntö ylemmälle taholle, mikä pakotti tähden vielä toistaiseksi jäämään sovellukseen.

Nainen päätti kertoa tuntemuksistaan Instagramissa. Hän julkaisi myös uudelleen jo kertaalleen poistetun videon, jossa hän joi viiniä ja laittoi ruokaa vauva kantoliinassa. Moni äiti on tullut nyt puolustamaan kommentteihin Ireland Baldwinia ja kertonut rakastaneensa hänen tekemäänsä julkaisua.