Virkkaus näkyy muodissa – tämän kesän isoin trendi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monta kesää muodissa on näkynyt jatkuvana trendinä läpinäkyvät vaatteet. Ohutta tai verkkomaista kangasta olevien vaatteiden läpi on annettu rohkeasti näkyä esimerkiksi alusvaatteiden tai uima-asujen. Nyt uutena muotivirtauksena kuvaan on tullut mukaan virkatut asut.

Virkatut materiaalit vaatteissa ovat nyt suosion huipulla. Virkatut hameet, topit ja mekot saavat loistaa kirkkaissa väreissä, mutta myös luonnonläheiset valkoiset, beiget ja ruskeat sävyt ovat suosittuja etenkin rantavaatteina.

Virkkaus näkyy myös asusteissa. Etenkin virkatut isot ja rennot kesälaukut ovat tulleet takaisin muotiin. Virkattu asu kruunataan vielä näyttävillä koruilla, lettikampauksilla, sandaaleilla ja aurinkoisilla kesäpäivillä.