Nainen kuuli ääniä kylpyhuoneen ikkunan takaa – heitti dronen uima-altaaseen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Rhode Islandin poliisin mukaan seksuaalirikollinen Christopher Jones oli lennättänyt dronea naapuriperheen kylpyhuoneen ikkunan edessä. Talossa asunut 32-vuotias Stephanie Merola oli kuullut dronen äänen ja ihmetellyt surinaa. Hän meni tarkastamaa asian pihalle.

Merola huomasi kylpyhuoneen ikkunan lähellä leijuneen dronen. Lennokki lähti karkuun, kun Merola käveli sen suuntaan. Drone osui puun oksaan ja putosi maahan. Merola tarttui siihen ja heitti lennokin uima-altaaseen. Sen jälkeen nainen soitti poliisille.

Poliisit selvittivät nopeasti, että kyseinen lennokki oli naapurissa asuneen Jonesin. Se oli varustettu videokameralla. Hänet tuomittiin törkeästä videotirkistelystä ja vapautettiin myöhemmin poliisin pidätyksestä. Miehellä on historiaa seksuaalirikosten parissa, The Smoking Gun uutisoi.