Sara Sieppi upeassa alusvaatekuvassa – kommenttikenttä täyttyi sydämistä ja liekeistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippusuosittu mallikaunotar ja yrittäjä Sara Sieppi toimii nykyisin myös vaikuttajana sosiaalisessa mediassa, josta onkin tullut hänelle merkittävä tulonlähde. Viime aikoina Sara on julkaissut runsaasti kuvia esimerkiksi lomamatkoiltaan ja esitellyt ajoittain myös muun muassa alusvaatteita.

Suomen maajoukkueessa pelaavan Pyry Soirin kanssa seurusteleva Sara Sieppi nähdään nyt upeassa kuvassa, jossa hän esittelee keltaisia alusvaatteitaan. Kuva on otettu yhteistyössä Lounge-alusvaatemerkin kanssa ja naisen yllä nähdäänkin upea pitsinen alusvaatesetti.

Aiemmin Sara Sieppi julkaisi näyttävän peilin kautta otetun kuvan, jossa hän esitteli farkkuasuaan. Kuvan yhteydessä nainen kertoi, että ei enää aloita kesäänsä univelasta ja stressistä kärsivänä. ”Tykkään tästä kesästä ja tyypistä enemmän”, 32-vuotias Sieppi kirjoitti.