Aviomiehen huolestuminen sai Whitney Portin havahtumaan: ”En näytä terveeltä”

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Whitney Port tuli monille tutuksi aikoinaan The Hills -sarjasta, jossa hän esiintyi Lauren Conradin hyvänä ystävänä. Sen jälkeen naisella on ollut oma The City -niminen sarja, jossa seurattiin naisen uraa muotisuunnittelijana New Yorkissa.

Nykyään Whitney Port pitää suosittua With Whit -podcastia ja YouTube-kanavaa, jossa hän katselee ja kommentoi realitysarjoja miehensä Tim Rosenmanin kanssa. Naisella on myös sosiaalisessa mediassa laaja fanikunta, joka on alkanut olemaan huolissaan siitä miltä tähti nykyään näyttää.

Whitney Port on alkanut saamaan Instagram-kuviinsa kommentteja, joissa ollaan huolissaan naisen ulkonäöstä. Port näyttää hoikistuneen viime vuosien aikana niin paljon, että myös hänen aviomiehensä oli kertonut naiselle olevansa hänestä huolissaan.

Nyt Whitney Port kommentoi itse aihetta omassa podcastissaan. Nainen on tottunut saamaan erilaisia kommentteja sosiaalisessa mediassa, joten ne eivät olleet juurikaan painaneet hänen mieltä. Oman aviomiehen huolestuminen oli kuitenkin herättänyt naisen havahtumaan siihen, että hän ei näytä terveeltä.

Whitney Port pohti E!News -sivuston mukaan sitä, että hänellä saattaa olla eri käsitys kauneudesta kuin muilla. Hän on kuitenkin huomannut, että hän syö liian vähän ja on sen vuoksi jatkuvasti väsynyt. 38-vuotias oli myös yllättynyt vaa’alle astuttuaan siitä miten vähän hän painaa nykyään. Hän halusi lähettää faneilleen sellaisia terveisiä, että hän aikoo nyt pitää itsestään parempaa huolta ja kiinnittää jatkossa huomiota siihen, että hän syö tarpeeksi.