Kendall Jenner yritti tehdä välipalaa – ei osannut leikata kurkkua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina ja Kardashianin perheen toiseksi nuorimpana tyttärenä tunnettu Kendall Jenner on tehnyt menestyksekästä uraa mallina jo useamman vuoden ajan. Jenner lähti taannoin mukaan myös alkoholibisnekseen ja lanseerasi oman alkoholibrändin, 818 Tequilan.

Kardashianit-realitysarjassa nähtiin taannoin tilanne, jossa Kendall Jenner oli hänen äitinsä ja managerinsa Kris Jennerin kanssa keittiössä. Kris Jenner kysyy tyttäreltään, että haluaako hän kokin tekevän välipalaa. Tähän Kendall Jenner vastaa kieltävästi, koska hän haluaa tehdä välipalansa itse.

Kendall Jenner kertoo tekevänsä jotain yksinkertaista ja alkaa pilkkomaan kurkkua. Jenner ei ilmeisesti ole leikannut kurkusta aiemmin siivuja veitsellä, koska se osoittautuu mallikaunottarelle melko haastavaksi tehtäväksi. Tilanne on aiheuttanut katsojissa hilpeyttä, minkä vuoksi meemit alkoivat leviämään sosiaalisessa mediassa välittömästi.