Matkustaja pisti laukkunsa uuteen uskoon lentoasemalla – halusi välttyä lisämaksuilta

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lentoyhtiön matkatavaraan liittyvät rajoitukset ja oman laukun mitat on hyvä selvittää ajoissa ennen matkalle lähtöä. Mikäli käsimatkatavaran koko ylittää lentoyhtiön rajoitukset, voi seurauksena olla ikävä lisämaksu heti reissun alussa.

Lentoyhtiöiden laukkujen kokoon liittyvät rajoitukset voivat aiheuttaa jopa yllättäviä tilanteita. TikTokissa viraalina levinneellä videolla nähdään turhautunut Easyjet-yhtiön matkustaja, joka yrittää epätoivoisesti saada laukkunsa täyttämään vaatimukset.

Matkustaja päätyy repimään matkalaukustaan irti kahvaosan, jota hän ei kaiketi pidä tarpeellisena. Osien irrottamisesta huolimatta laukku näyttää olevan edelleen hieman liian iso käsimatkatavaraksi. Videolta ei selviä, joutuiko matkustaja lopulta maksamaan tavaroistaan lisämaksua.

 

@dailymirror

EasyJet passenger destroys his OWN luggage to avoid paying excess baggage fees #dailymirror #news #breakingnews #easyjet #airport #airplane #travel

♬ original sound – Daily Mirror