Rihanna ja ASAP Rocky saivat toisen lapsen: ”Perheemme on nyt kokonainen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rihanna paljasti helmikuussa olevansa jälleen raskaana ja odottavansa ASAP Rockyn kanssa toista lasta. Nyt artistipariskunnalle on syntynyt toinen lapsi ja perhe kokee olevansa onnensa kukkuloilla.

People-sivusto on vahvistanut tiedon, jonka mukaan Rihannan ja ASAP Rockyn toinen lapsi on syntynyt. Rihanna on lähipiirin mukaan kommentoinut, että kokee perheen olevan nyt kokonainen toisen pojan syntymän jälkeen. Nainen on aina halunnut saada kaksi lasta.

Rihannan ja ASAP Rockyn esikoislapsi syntyi toukokuussa 2022. Supertähtien pojan pitkään mysteerinä olleen nimen inspiraationa toimi hiphop-kokoonpano Wu-Tang Clanin räppärilegendan taiteilijanimi, ja pojan nimeksi annettiinkin RZA Athelston Mayers. Uuden pienokaisen nimeä ei ole vielä paljastettu.