Dua Lipa on kulinaristi – pääsi maistelemaan videolla ranskalaisen huippukokin luomuksia

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suuresta maailmanlaajuisesta suosiosta nauttiva brittiläinen poptähti Dua Lipa on ehtinyt saavuttamaan urallaan jo paljon. Juuri 28 vuotta täyttänyt kaunotar poseeraa nyt myös Ranskan Voguen syyskuun numeron kansikuvamallina.

Vogue France päätti hemmotella poptähteä ja tehdä hänen kanssaan herkullisen haastattelun. Haastattelu kuvattiin kolmen Michelin tähden ravintolassa Connaughtissa, jossa kokki Hélène Darrozze toi naisen eteen maisteltavaksi tunnettuja ranskalaisia annoksia, jotka oli valmistettu hieman hienostuneemmalla tavalla.

Dua Lipa pääsi maistelemaan muun muassa erilaisia rapuja, ostereita, hummeria ja kyyhkyä. Nainen kertoi olevansa oikea kulinaristi ja miettivänsä jatkuvasti aina sitä mitä hän tulee seuraavaksi syömään. Nainen kertoi maistaneensa muun muassa aivoja ja kieltä, mutta sammakonreidet häneltä on vielä jäänyt kokeilematta.