Synnytys alkoi parkkihallissa – harvinainen onnenpotku pelasti tilanteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Synnytyksen alkamista voi olla hankalaa ennakoida, eivätkä odottavat äidit aina ehdi synnytyssairaalaan saakka. Erään yhdysvaltalaisen äidin synnytys ehti alkamaan vähän ennen kuin hän ehti sairaalan ovista sisään.

Viimeisillään raskaana ollut 23-vuotias Elsa Antunez oli matkalla Marylandin Luminisin sairaalaan perheensä kanssa. Lapsella oli selvästi kova kiire maailmaan. Synnytys käynnistyi nimittäin jo sairaalan parkkihalliksi.

Antunezin onneksi synnytyslääkäri Janelle Cooper oli kävelemässä oikealla hetkellä parkkihallin läpi. Lääkäri kuuli autosta ääniä, joista hän ei voinut erehtyä. Cooperin rientäessä paikalle vauvan pää oli jo näkyvissä.

– Kuulin äidin huutavan autossa ja totesin, että tämähän kuulostaa aivan synnytykseltä, Cooper kuvaili WJLA-TV-uutissivustolle.

Antunez synnytti terveen tyttölapsen, jonka hän risti Yeseniaksi. Tuore äiti kuvaili olevansa erittäin kiitollinen siitä, että Cooper sattui olemaan paikalla. Cooper on kokenut synnytyslääkäri, mutta kyseessä oli hänen uransa ensimmäinen parkkihallissa tapahtunut synnytys.

 

https://www.instagram.com/p/CwX8x7ntPHr/