Yhdeksän teiniä pakeni nuorisovankilasta – huonosti suunniteltu pako päättyi nopeasti

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdeksän teini-ikäistä rikollista pakeni Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa sijaitsevasta nuorisovankilasta. He hyökkäisivät henkilökunnan kimppuun ja ryömivät sen jälkeen aidan alta vapauteen. Joukko saatiin kiinni alle 12 tuntia myöhemmin.

– Se oli luultavasti suunniteltu, mutta erittäin huonosti suunniteltu pakomatka, Pennsylvanian osavaltion poliisi David Beohm kommentoi Associated Pressille.

Neljä ensimmäistä nuorta otettiin kiinni hieman ennen kello kuutta aamulla sen jälkeen, kun he menivät kotiinsa. He ilmoittivat olevansa kylmissään ja väsyneitä. Vanha sananlasku pitää paikkansa: Kyllä routa porsaan kotiin ajaa.

Poliisi tavoitti muut viisi myöhemmin. He olivat varastaneet lava-auton perävaunuineen, josta heidät myös löydettiin. Yksi teini yritti vielä juosten karkuun, mutta hänet otettiin kiinni läheiseltä pellolta jokusen kilometrin päässä rangaistuslaitoksesta.