Katie Price esitteli uudet huulensa – juhla-asun Crocsit hämmentävät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Glamourmalli ja miljoonien arvoinen julkkis Katie Price teki vuonna 2019 henkilökohtaisen konkurssin. Konkurssin jälkeen nainen on turvautunut epätoivoisiin keinoihin taloutta tasapainottaakseen. Hän on muun muassa myynyt vanhoja hiuslisäkkeitään ja kaupannut hänen kirjoittamiaan yksityisviestejä.

Nyt Katie Price näyttäytyi National Diversity Awards -gaalassa kolmen lapsensa kanssa. Perheenäiti oli pukeutunut mustaan asuun, jossa oli valkoinen vyö. Jalkaansa nainen oli valinnut luonnonvalkoiset Crocs-kengät, jotka saivat paljon huomiota osakseen. Crocsit olivat malliltaan korkokengät, mutta edestä päin ne näyttivät tavanomaisilta sandaaleilta.

Katie Price esitteli punaisella matolla myös uusia täyteläisempiä huuliaan. Nainen kävi taannoin poistamassa huulistaan täytteet, että pääsi ottamaan niihin lisää täytettä hieman eri tekniikalla pistettynä. Tähti on kertonut Instagram-kanavallaan olevansa todella tyytyväinen lopputulokseen.