Hulk Hogan naimisiin – tyttäreltä yllättävä reaktio

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Painitähti Hulk Hogan, eli Terry Bollea, meni naimisiin Sky Dailyn kanssa Floridan Clearwaterissa perjantai-iltana 22. syyskuuta. Painijalegenda on 70-vuotias, ja lähipiiristä kerrotaan, kuinka nuorempi vaimo on vaikuttanut hänen elämäänsä.

– Sky muutti hänen elämänsä. Hän on onnellisempi kuin ikinä ennen. Jos Hulkin kaltainen kaveri voisi hehkua, hän hehkuisi, Hulk Hoganin lähipiiristä kerrotaan.

Eläkkeellä olevan painijan ja Daily Skyn ystävät ja perhe osallistuivat hääjuhlaan. Hoganin tytär Brooke ei kuitenkaan näkynyt vieraiden joukossa.

– Ne olivat hillityt häät. Kumpikaan heistä ei halunnut vain pientä suhdetta. He halusivat julistaa syvää rakkauttaan ja sitoutumistaan ​​toisiinsa. Valitettavasti Brooke ei ilmestynyt paikalle, Daily Mailille kerrotaan.