Lammaslauma tunkeutui kasvihuoneeseen – 300 kiloa kannabista parempiin suihin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Satoja kiloja lääkekäyttöön kasvatettua kannabista katosi taannoin kasvihuoneesta Kreikassa. Asialla eivät suinkaan olleet pössyttelyn makuun päässeet paikalliset, vaan lauma lampaita.

Kreikkaa koettelivat syyskuun alussa Daniel-myrskyn mukanaan tuomat rankkasateet. Sateelta etsivät suojaa paitsi ihmiset, myös eläimet. Joukko lampaita hakeutui Almyroksen kylän läheisyydessä sijaitsevaan kasvihuoneeseen turvaan tulvilta.

Kasvihuone tarjosi lampaille muutakin kuin vain suojaa myrskyltä. Siellä kasvatettiin lääkekannabista, jota lampaat alkoivat mielellään syömään. Kasvihuonetta ylläpitävä Yannis Bouronis kuvaili satoa syöneiden lampaiden hyppineen korkeammalle kuin vuohet, joka on hänen mukaansa epätavallista.

Bouronis kertoi paikallismedialle lammaslauman iskeneen kasvihuoneeseen huonona hetkenä. Maanviljelijän sadot olivat jo kärsineet ensin helleaallon ja myöhemmin tulvien vuoksi.

– Ja nyt tämä… Lammaslauma ilmestyi kasvihuoneeseemme ja söi sen mitä oli jäljellä. En tiedä, mitä pitäisi edes sanoa, Bouronis kuvaili Newsweek-lehden mukaan.