Julia Fox paljasti suhteestaan Kanye Westiin – suhde ei edennyt intiimiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Julia Fox sai vuoden 2022 alussa nopeasti lisää maailmanlaajuista tunnettuutta tapaillessaan avioerosta toipuvaa Kanye Westiä. Kanye West lahjoi naista ylellisyyksillä, mutta hotellihuoneellinenkaan vaatteita ei saanut Julia Foxia pitämään Kanye Westin treffejä parhaina.

Julia Foxin ja Kanye Westin tapailu ei kestänyt pitkään. He tutustuivat toisiinsa vuodenvaihteessa ja erosivat jo pari kuukautta myöhemmin ystävänpäivänä. Nyt Julia Fox on paljastanut, että näiden parin kuukauden aikana he eivät harrastaneet lainkaan intiimiä kanssakäymistä.

Julia Fox on kirjoittanut Down the Drain -nimisen kirjan, joka julkaistaan 10. lokakuuta. 33-vuotias on paljastanut People-sivuston mukaan, että Kanye Westin kanssa koetut sänkypuuhat loistavat poissaolollaan hänen elämäkerrastaan. Syy tähän ei ole se, että nainen ei haluaisi kertoa suhteen yksityiskohdista. Foxin mukaan he eivät harrastaneet sitä kertaakaan, koska heidän suhteessaan ei ollut kyse siitä.