Edustajainhuoneen naisehdokas kärähti – teki aikuisviihdettä kotonaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen edustajanhuoneeseen Virginian osavaltiosta pyrkinyt ehdokas Susanna Gibson on menettänyt suosiotaan sen jälkeen, kun Washington Post paljasti naisen esiintyneen kameratyttönä Chaturbate-sivuston videolla. Toisinaan livenauhoituksissa on ollut mukana myös hänen aviomiehensä.

Nelikymppinen Gibson on tehnyt aikuisviihdevideoita maksua vastaan jopa silloin, ku hän on vahvistanut puolueelleen lähtevän ehdokkaaksi vaaleihin. Suoratoistovideoilla on ollut yli 5.700 tilaajaa. Gibsonin käyttäjätunnus nyt poistetulla tilillä oli HotWifeExperience. Hän päivitti tilitietoja viimeksi 5. syyskuuta 2022.

Sairaanhoitajana päivätyönään toiminut Gibson työskenteli aikuisviihdesivustolla aktiivsesti ja keräsi sen kautta tienestejä. Hänen aviomiehensä on asianajaja John David Gibson. Susanna Gibson teki tilauksesta myös yksityisnäytöksiä asiakkaille.

Gibson väitti skandaalin tultua ilmi, että se oli masinoitu hänen maineensa tuhoamiseksi ja kyse oli laittomasta yksityisyyden loukkaamisesta – vaikka hän itse esiintyi tarkoituksella netissä.