Keith Richards kritisoi älypuhelimia: ”Kuin huumetta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Rolling Stones -kitaristi Keith Richards on ehtinyt rock and rollin parissa vietettyjen vuosikymmenten aikana käyttämään laajan kirjon erilaisia päihteitä. Nykyisin 79-vuotias mies ei polta edes tupakkaa. Mies on paljastanut, että hänellä ei ole edes älypuhelinta, koska hän pitää niitä globaalina huumeena, jonka käyttöön kaikki ovat koukussa.

The Rolling Stones -veteraani sanoi äsken haastateelussa, että hän mieluummin uppoutuu kirjoihin, koska ne pitävät hänet älykkäänä sen sijaan, että kuunteleisi nykymusiikin listoja ja yrittäisi omaksua poliittisen korrektiuden modernin version, woken. Hänen mielestään ihmiset kuuntelevat helppoa musiikkia, jossa ei ole käytetty riittävästi ajatusta, Telegraph uutisoi.

Richards kuvaili tupakoinnin päättämistä jopa heroiinin lopettamista haastavammaksi. Taannoin muusikko paljasti myös käytännössä lopettaneensa alkoholin käytön satunnaista viini- tai olutlasillista lukuunottamatta. Nykypäivän huumeita hän puolestaan kuvaili epäkiinnostaviksi ja mitäänsanomattomiksi.