Cardi B esitteli luottoreseptinsä – herkullinen nachodippi syntyy uunissa

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cardi B, oikealta nimeltään Belcalis Marlenis Almánzar, tunnetaan yhdysvaltalaisena räppärinä, joka on melkoinen rääväsuu. Cardi B on lähtenyt monien muiden julkkisten tavoin mukaan alkoholibisnekseen. Hänen tuotteensa on kuitenkin hieman erilainen kuin muiden, sillä Cardi B:n brändi Whip Shots on alkoholipitoinen kermavaahto.

Vodkaa sisältävät Whip Shots -kermavaahdot lanseerattiin pari vuotta sitten. Nyt Cardi B esittelee Voguen kuvaamalla YouTube-videolla miten hän valmistaa limen makuisella alkoholikermavaahdolla drinkin. Drinkki valmistetaan sekoittamalla blenderissä jäitä, kookoskermaa, tequilaa, appelsiinilikööriä ja limen mehua. Lopuksi juoman päälle pursotetaan limekermavaahtoa ja lasi koristellaan limen lohkolla.

Cardi-ritan kaveriksi nainen valmistaa herkullisen meksikolaisen dipin, johon tulee maissia, paprikaa, majoneesia, ranskankermaa, korianteria, cotija-juustoa, tajin-maustetta ja mozzarellaraastetta. Sen jälkeen seos levitetään uunivuokaan ja sen päälle ripotellaan lisää mozzarellajuustoa. Vuoka laitetaan uuniin 40 minuutiksi, minkä jälkeen dippi on valmis nautittavaksi nachojen kanssa.