Joalin Loukamaa leikkasi omat hiuksensa – pyysi Henny Harjusolaa pelastamaan tilanteen

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mediapersoona Henny Harjusola on tullut monille tutuksi sosiaalisesta mediasta. Hän on esiintynyt myös realityohjelmissa ja kilpaillut jopa kaksi kertaa Farmi Suomi -ohjelmassa. Henny Harjusola on myös ammatiltaan kampaaja.

Henny Harjusola tekee päivätyökseen töitä kampaamossa. Hän sai hetki sitten asiakkaakseen poptähti Joalinin, joka oli päättänyt leikata itse omia hiuksiaan. Harjusolan julkaisemalla videolla nähdään miten epätasainen Joalinin oma leikkausjälki hiuksissa on.

Henny Harjusola on onnellinen siitä, että Joalin löysi hänen luokseen. Joalinin hiukset värjättiin ja niitä leikattiin. Sen jälkeen naiselle kiinnitettiin pitkät hiustenpidennykset, jotka leikattiin lopulta yltämään artistin rintoihin saakka. Sekä kampaaja että asiakas vaikuttivat hyvin tyytyväisiltä lopputulokseen.

@hennyharjusola Joalin laitto mulle SOS viestiä ja enhän mä voinut olla auttamatta 🫣 #foryou #ttsuomi #teippipidennys #kampaaja #hennyharjusola #hairbyhennyharjusola #hiukset #hiustenpidennys #vaaleathiukset #hiukset #joalin #joalinloukamaa ♬ alkuperäinen ääni – Henny Harjusola