Elizabeth Hurley narubiksuissa uima-altaasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittinäyttelijä ja malli Elizabeth Hurley tuli 90-luvulla tunnetuksi Hugh Grantin tyttöystävänä. Myöhemmin nainen pääsi näyttelemään Austin Powers -elokuvaan, josta nykyään moni hänet muistaakin. Elizabeth Hurley täytti juuri 58 vuotta.

Elizabeth Hurley nähdään hänen Instagram-kanavallaan hyvin usein bikineissä, koska nainen lanseerasi taannoin oman uimapukuja ja ranta-asuja valmistavan Elizabeth Hurley Beach -vaatemerkin. Tällä kertaa nainen esittelee yllään keltaisia bikinejä.

Elizabeth Hurleyn julkaisemalla videolla nainen nousee uima-altaasta näyttävästi keltaiset narubikinit yllään. Videon kuvatekstissä nainen ihmettelee sitä miten Ranskan St. Tropezin kesälomamatkasta voi olla jo yli kuukausi aikaa. Tällä hetkellä Hurley kertoo olevansa fleecehaalari yllään takkatulen ääressä.