Mystisesti kadonneen Jimmy Hoffan mahdollinen hautapaikka löytyi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Selvittämättömiin rikoksiin perehtynyt ja siviilirikostutkijoista koostuva Case Breakers -ryhmä uskoo löytäneensä Jimmy Hoffan mahdollisen hautapaikan Milwaukeen Wisconsinista. Väitetty hautauspaikka on nykyisen Milwaukee Brewers -stadionin vieressä. He uskovat Hoffan ruumiin olevan paikassa, jossa aiemmin oli nyt jo puretun stadionin kolmas tukikohta.

Paikan päällä on nyt aita, mutta alueelle pyydetään kaivauksia. Case Breakers tiedotti, että sai tarkan hautapaikan selville kuolevan poliisin kirjoittamien ohjeiden perusteella. Ohjeet oli kirjoitettu pataässään poliisin kuolinvuoteella. Kyseisen poliisin uskotaan olleen osallisena Jimmy Hoffan katoamisessa.

– CSI:n rikostekniset tutkimukset paljastavat melko varmasti Hoffan jäännökset pienellä liigakentällä, Milwaukeen uuden stadionin varjossa, lehdistötiedotteessa todettiin Fox newsin mukaan.

Mahdollisella hautapaikalla on löydetty maatutkan avulla kerrostumia, jotka viittaavat kaivettuun ja sittemmin täytettyyn kuoppaan. Lisäksi ruumiskoira on merkannut kyseisen kohdan useaan eri otteeseen. Hoffa oli legendaarinen työväenjohtaja, joka oli ollut International Brotherhood of Teamsters -järjestön puheenjohtaja. Ennen katoamistaan hänen uskottiin olevan matkalla tapaamaan Detroitin perheen mafiapomo Anthony ”Tony Jack” Giacalonea.

Mafia vastusti Hoffan pyrkimyksiä takaisin työväenjohtajistoon vankilatuomion jälkeen. Vuosien varrella on tehty useita kaivauksia Hoffan ruumiin etsimiseksi ilman läpimurtoa. Hoffa katosi vuonna 1975 ja hänet julistettiin virallisesti kuolleeksi vuonna 1982.